Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

Touristiktag des ADAC Westfalen14-05-2022

 

Præmiefest i Münster.


Vi skriver lørdag d. 14. maj. Inge og undertegnede er nået frem til et hyggeligt hotel, i den sydlige det af byen Münster, i Nordrhein-Westfalen. Vi er blevet inviteret til Præmiefest, af ADAC Westfalen. Vi snupper lige en kop kaffe, får tjekket ind og lader så Audi’en stå her.

Vi snupper en taxi ind til centrum, hvor vi skal møde på ”GOP Varieté – Theater”, her kl. 14. Der er godt hundrede inviterede. Heriblandt to fra Danmark. Vi starter med en velkomst drink i foyeren. Så bliver der åbnet til salen. Vi finder et godt bord helt fremme ved scenekanten. Jow vi er hurtige.

Nu er det tid til de obligatoriske taler. Der er underholdning iform af en mini-version af det show, der for øjeblikket er sat op her på teateret. Det er imponerende dygtige artister. Nu er det så tid til forretten. Aspargessuppe naturligvis. Vi er jo i Tyskland / Aspargesland. Så skal der deles lidt priser ud.

Nogle vil sikkert tænke – Hvad laver i der !!! Men ser I. Under coronaen har jeg beskæftiget mig med at løse diverse ”Online” opgaver. Disse er altid lavet af Motorklubberne og i samarbejde med turistforeningerne. Man finder tillægsreglen og Herfra til Opgaven. Den kan omhandle næsten alt muligt. Seværdigheder, uddannelse, erhvervslivet og historie. Et eksempel kunne være Kielerkanalen. Så er der typisk 20 spørgsmål der skal besvares. Det er så efter princippet – Søg og du skal finde. Og resultatet sendes ind til klubben. Det koster 5€ i startgebyr.

Hyggelig og interessant synes jeg. Man optjener så pointer for de rigtige besvarelser. Typisk 5 pr. rigtig svar. Disse Online-opgaver er for hver delstat styret af ADAC. Og jeg har her i Westfalen samlet point nok til at gøre mig fortjent til en Bronze. Så derfor er vi blevet inviteret her til i dag.  

Tid til hovedretten og anden del af det fine show. Igen imponerende dygtige artister. Så skal der lidt dessert på bordet, inden der igen fordeles præmier. Hele arrangementet slutter ved 19 tiden. Det har været en spændende oplevelse for os at deltage. Det vil vi huske længe.

Med Sportslig hilsen fra Team Old Time – On Tour Again. Inge & Troels.


Fotograf.: © ADAC Westfalen, A. Buck  Der er flere billeder I mappen. Også af Fotograf: © ADAC Westfalen, A. Buck