Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

CarPeople Løbet26-03-2022

 

Let vind, blå himmel og omkring 13 grader. Vel det man må kalde en dejlig forårsdag. Vi er på vej i Niels Peders lille Polo. Vi skal på besøg hos ”CarPeople” i Hedensted. Her er starten på dagens O-løb.

Dagens løbstroldmænd er Bjarne Andersen & Bernd Thrysøe fra ”Århus Automobil Sport” (AAS). Der er tilmeldt 29 mandskaber og heraf 7 i vores klasse. En god tilslutning.

Efter snak, kaffe med mere, er det blevet tid til at vi skal ud på turen. Den er på 39 km, og med godt 7 km transport, fra slutkontrol (SK) og frem til samlingsstedet i Multicenteret i Ørum-Daugaard. Vi starter som sidste mandskab i kl. C og 4 sidst af alle. Vi lægger ud med lidt industri her i Hedensted, inden vi bevæger os nordpå, og ud på landet. Her når vi at vænne os til duften af ”forår” (gylle), inden vi når frem til industrien oppe ved Hatting.

Her kommer vi til starten på Etape 2. En ganske lille etape, med kun 10 km/t og en køretid på ”bare” 7 min. Vel overkommelig vil I nok synes. Meeeen så nemt går det nu ikke. Se foto af etapen. Vi kommer godt nok rigtig rundt, men må indkassere 8 min. på tiden. Men ok. En sjov, men krævende opgave. Spørger du, om der var trængsel ? Jep, det var der bestemt.

Nå men vi ”drager” på landet igen. Det er et flot og meget varieret område, vi kører igennem. Alt lige fra fladt og kedeligt til bakket og flot. Der ligger en del fine gårde, ja næsten ”mini” Godser, hvor der helt sikkert skal rigtig mange af de ”lange” til. Vi når frem til Sk. Nu tager vi det helt roligt og afslappet ind til Ørum-Daugaard.

Vi er hele 4 mandskaber med fra IMK i dag. I kl. M er det Jesper & Svend Erik Hedevang. Og Poul Juul-Godballe & Jan Søndergård. I C klassen er det Bjarne & Sabine Rosenlund og så os. Og som i kan se lidt længere ned, Ja så gik det faktisk god for IMK. Men nu er det blevet Kaffetid. Stedets franskbrødsmadder er godkendt. Kaffen også. Der bliver snakket en del. Og der bliver da også tid til en del gensidige drillerier. Jow vi hygger os skam.

Efter uddeling at diverse trikotage, til de, som Bernd udtaler det, dygtige og de som er lidt heldige, ja så er det blevet tid til at vende snuden hjemad. Vi skal jo nødig komme for sent til aftensmaden. Heldigvis spiser vi sent.

Nåe ja, resultaterne.  Først JFM for klubhold.


Jow, der var kamp til stregen her. Spændende.      Så til kl. M.

Og endelig kl. C.


Alle fotos er taget af Bjarne Andersen fra AAS og venligst delt med os. Der er flere billeder i mappen "Billeder".

Med Sportslig hilsen. – Team Old Time. Niels Peder & Troels.