Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

ADAC VFFG Historic23-07-2022

Det er onsdag d. 20. juli og vores campingvogn er igen spændt efter vores Audi. Vi skal lige deltage i nogle tyske Oldtimer løb. Vi placerer os på en campingplads ved byen Mölln, i det sydøstlige hjørne af Schleswig-Holstein. Her vil vi have ”base”.

Vi forlader campingvognen fredag og kører til byen Gieboldehausen. Og hvor er det ? Jow, det er såmænd lige syd for Harzen. Sådan cirka midt mellem byerne Göttingen og Nordhausen. Her skal vi overnatte i en gammel ”Retsbygning”. Super flot renoveret af ejeren. Flotte store værelser med synlige bjælker. Her mødes vi med fam. Blankenburg.

Her lørdag morgen skal vi deltage i ”ADAC VFFG Historic”. Start / pause / mål, er her på ”Event & Tagungscentrum. Fint sted med godt plads, både til biler og deltagere. Der er tilmeldt 58 biler, heraf de 10 i vores klasse. Der startes med diverse kontroller af bil og papirer. Så er der morgenkaffe og føremøde. Løbet er på 196 km. Lige i overkanten synes vi.


Første start er kl. 9:00. Ruten er i rutebogen beskrevet ved kortudklip, med pile / punkter. Et par tulipanetape er der også. På formiddagsdelen er vi en tur vestpå. Og vi når over på den vestlige side af A-7, inden kursen igen går østpå til pausen i Gieboldehausen. Vi er tæt ved at miste det sidste skilt, men når lige at fange finten her også. Vi er på den første del straffri på skilte.

Efter noget dejlig middagsmad, er det blevet tid til de sidste 91 km. Turen går nordpå op til sydkanten af Harzen. Denne del af turen er noget ”langtrukket” (uden de store udfordringer), og derfor sløver vi da også hen, desværre. Vi overser derved en rutekontrol. Øv. Vi når frem til mål igen kl. 17:33, efter en for lang dag, især for Inge.  


Nu er der en lækker grill buffet, med alt hvad hjertet begærer. Og jeg bliver desværre mæt længe før øjnene gør. Nå men vi skal vel også have nogle resultater.

Vi bliver nr. 3 i klassen og 6. generelt. Fam. Blankenburg bliver nr. 2. i klassen og 10. generelt. Det er vi godt tilfredse med. Vi har haft en god dag. Ruten har været i flot natur med rigtig mange sving og bakker. Bare 50-75 km for lang synes vi.

Så efter en god nats søvn drager vi søndag formiddag nordpå op igennem Harzen og videre helt op til vores ”Base”.

Med sportslig hilsen “Team Old Time on Tour”. – Inge & Troels.

Fotograf.: Privat Foto+ DGS-photo .
Der kommer senere flere billeder I mappen. Fotograf: Privatfoto + DGS-photo.