Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

Hold DM i Bilorientering03-09-2022

 

                                                  Et billede, der indeholder tekst, clipartAutomatisk genereret beskrivelse

HOLD-DM i Bilorientering er noget af det som kan lokke Vejsports-folket ud i bilerne. Det er min fornemmelse at der rundt omkring i selv klubber der ”ligger i dvale” bliver udvist stor kreativitet for at få nogle hold med her. Hold-DM er et officielt DIF Danmarksmesterskab – hvilket gør det attraktivt – især hvis man nu kunne være dygtig og heldig at vinde guld.

41 Mandskaber på 11 hold var tilmeldt årets Hold-DM med start i Thisted og med Ole Skov – Bjarne Agesen og Ole Bach i løbsledelsen. De havde lavet et rigtigt fint løb og fik ros af DASU´s formand Henrik Møller Nielsen for det gode og fint afviklede arrangement. Han og sønnen havde prøvet løbet ”på egen krop” idet de deltog i M-klassen på Team AAS holdet.

IMK stillede med 4 mandskaber på Familie-Holdet med undertitlen ”De forsvarende” som hentyder til at IMK Familieholdet sidste år vandt guld. OG med den meget kompetente hold-sammensætning, havde vi naturligvis sat næsen op efter endnu en DIF Guldmedalje. Men konkurrenterne ville det anderledes. Især BOAS ( Bjerringbro og Omegns Motor Sport ) var godt kørende i C-Klassen og vandt guldet med et helt point ned til Holdet Sjælland på Tværs som med samme point-tal som IMK – Familieholdet, lige akkurat kunne ”snige sig” ind i midten fordi de havde en førsteplads (A-klassen) med som tællende.

Det er sjovt at det altid er så tæt i toppen og under middagen på Øst Vildsund Gl. Færgekro, som diskede op med Dansk bøf med bløde løg og æblekage til dessert, var stemningen i top og interessen for at udregne et muligt resultat ( inden det officielle ) stor.

ALT i ALT en hyggelig dag hvor de fleste kommer for at få oplevelsen og stemningen med – og hvis og hvis – så kunne det jo være at der kom en lille medalje om halsen.

Hvis du som ”gammel” O-løbs kører/Observatør efter denne artikel – skulle få lyst at prøve O-Løb i en 2022 – udgave – så er der mulighed for et lignende hyggeligt arrangement til Nytårs-løbet i Randers 3. Juledag d. 28.12.22 – Her er der også mulighed for at prøve O-løb som det blev kørt i ”gamle dage”  - hvis du nu skulle sidde og tænke at den nye O-løbsform er for let.

 

Med Sportslig hilsen

Niels Peder

 

                                             Et billede, der indeholder bordAutomatisk genereret beskrivelse