Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

Nytårsløb & Winter Trail27-02-2022

 

Team Old Time & Corona

Corona drillerier. Det traditionsrige Nytårsløb, der jo altid køres den 28. december, med RAS som arrangør, blev først flyttet til den 29. januar 2022. Det hjalp ikke. Ny dato igen, igen. Nu hed det så den 19. februar. Her var det muligt at afvikle løbet. Men så indtrådte katastrofen. Undertegnede blev ”ramt” af Corona og måtte fornuftig nok melde afbud. Det er første afbud siden 1980. Uf, Uf. Løbet var som sædvanlig godt og ikke mindst maden, har jeg hørt, og IMK fik da også markeret sig, da Harald & Svend Erik lagde beslag på førstepladsen i klasse M. Flot og Tillykke drenge.   

 

Dette års første ”oldtimer” løb. Her stiller vi med hele to mandskaber. Niels Peder & Ditte i Polo og Inge og jeg i vores Toyota (hverdags bilen) Men nej. Igen er Corona ude efter vores Team. Nu er det Niels Peder der må melde fra. ØV, ØV.

 

Lige bortset fra at løbsleder ”Luffe” igen i år har lovet os sne, ja så er det jo et flot vejr i dag. Høj blå himmel. Der er 23 mandskaber tilmeldt, heraf 1,5 fra Tyskland. Den halve er Werner Stein, der i dag kører med Kedde Wolter.

Starten er henlagt til ”Den Gamle Vejen Hal”. Mødetid kl. 10. Tjek af bil og montage af transponder. Så er det tid til ”morgenkaffen”. Vi har start nummer 6 kl. 11.05. Turen er på 134 km og bringer os en tur vestpå til Brørup. Herfra ned over Skodborg og Sommersted, inden vi sætter kursen nordøst over, omkring Ødis og øst for Lunderskov, inden vi slår en nordlig bue mod vest, tilbage til Vejen. En rigtig fin tur. Vi har hygget os og Inge klarer hele turen. Men god den ikke er længere. Vi er i mål kl. 14.56.

 

Nu tror I så det er tid til kaffe og kage. ! !  Næe nej. Nu er det tid til Hallens specialitet. Altså varm mad. Nemlig Mørbradgryde. Det har vi set frem til, lige siden vi startede.

 

Som de fleste jo ved, køres der jo med 10 del sekunds nøjagtighed. Men det er ikke nemt uden det nye udstyr. Vores gamle udstyr, er god nok til at køre på hele sekunder, men for unøjagtig til at køre på 10 dele. PYT vi har en go dag. Og endelig er det jo vores eget valg, at vi ikke vil have det i vores gamle bil.

 

For IMK bliver det en super dag. Poul & Hanne vinder klasse Expert og også løbet generelt. Flot og Tillykke.  Med bare 0,30 sekund, ned til vinderne af Sports klassen, Tyskerne Gert-Uwe & Richard. Herfra er der så kun yderligere 0,80 sekund, ned til vinderne af Elite klassen, Poul & Egon. I denne klasse er elektronik forbudt. Så det er rigtig godt kørt, af de to brødre fra Randers. Jow der er kamp om generelsejren. Inge og jeg slutter på en 4 plads i kl. Expert, hele 37,40 sekund efter vinderen.  

Vi har hygget os sammen med dejlige mennesker, og har igen haft en rigtig god oplevelse. Og i disse urolige tider, er det jo en værdi i sig selv.

Med Sportslig hilsen Team Old Time. Inge & Troels.

Fotograf er:  Skarp Fotos.  I vores Billedmappe er alle foto unden navn taget af Skarp Fotos.

Og alle billeder kan ses her.
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476706010796186&vanity=100310091769115