Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

Søhøjlandet Classic20-08-2022

 

 

Dele af teksten er Sakset fra Dasu Infobrev - Foto: Rallypics og Team Old Time

Niels Peder - TeamOldTime

36 klassiske biler nød lørdag den 20. august naturen og det gode sommervejr iSøhøjlandet, da Kjellerup og Omegns Motor Klub afviklede Søhøjlandet Classic, som var 4.afdeling i SONAX DASU Classic-turneringen for klassiske biler registreret før 31. december1990.

 

 

Karin og jeg har ikke fået kørt ret meget i Tyskland i år, og da det er meget længe siden Karin har kørt i Danmark, tog vi så lige en trænings-tur i Struer, så vi kunne teste udstyret. – Alt fungerede, men Karin synes nok at der stadig er en del stress i løbene – pga. tidspresset og de mange og tætte sekundetaper – ” jeg har mest set Speed-Pilot-Skærmen undervejs” siger hun. Vi havde nu alligevel en fornøjelig tur. Især sidste halvdel af løbet var tidspresset lettet noget. Det var også dejligt at den hastigheden  på P-Etaperne var holdt på 40 km/t. Generelt bar hele arrangementet præg af at løbsledelsen havde styr på detaljerne.

 

Allerede fra kl. 8:00 summede startstedet hos CC-Cars i Ans af aktivitet. Her var der tekniskkontrol af bilerne, ligesom både bilernes registreringsattester, samt kørernes kørekort og licenser blev kontrolleret inden starten, som foregik med 1 minuts mellemrum fra kl. 10:00. Silkeborgs borgmester, Helle Gade, sendte sammen med Hans-Jørn Søgaard Andersen fra løbsledelsen bilerne ud på den smukke tur i Silkeborgs omegn.

 

Kjellerup og Omegns Motorklub havde, med løbsleder Anders Fisker i spidsen, lavet en godt 190 km. lang rute, som bragte de klassiske biler fra Ans over Lemming, Svostrup, Gjern, Sorring, Voel, Silkeborg, Them, Bryrup, Funder og Kjellerup, inden de sent lørdag eftermiddag sluttede løbet af med præmiemiddag og pokaloverrækkelse i Ans Idræts og Kultur Center i Ans.

 

 

Fra IMK var Poul og Hanne godt kørende i Expert-klassen. Kun 11,7 Strafpoint - 1,1 sekund bedre end nr. 2 i klassen.

Og med den 3 sejr i 4. afd. ( af 5 tællende ) har de lagt sig pænt i spidsen til at vinde Danmarksmesterskabet i deres klasse.

MEN – Kun 1,8 sek. var der mellem nr. 1 og 4 !! – i dette løb - Så alt kan stadig ske.