Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

Winterfahrt – Etape-114-01-2021

 

 

1. Int. Virtuelle Winterfahrt – Etape-1

Ja så er vi kommet godt i gang med det, der jo nok bliver denne vinters højdepunkt, når vi nu er underlagt de hårde corona regler. Vi er 8 deltagere her fra Danmark. Det er jo, som det vil være nogle bekendt, de 3 motorklubber – ”Euregio Classic Cup e.V.” – ”Automobilclub Eschweiler e.V. im ADAC.” og ”MSC Huchem-Stammeln e.V. 1976 im NAVC.”, - der står for opgaven med at lave løbet. Og linket til hjemmesiden, finder I nederst i artiklen.

Siden sidst, er vi nået op på 151 deltagere og 13 hold i ”Holdmesterskabet”. En rigtig flot opbakning syntes jeg. Som et nyt tiltag, er der i dette løb lavet 3 klasser. (hvor det jo i foråret var alle mod alle) Deltagerne fordeler sig sådan. Den ”lette” klasse er ”Neueinsteiger / Neulinge”: - N. Her er der 33 deltagere. Så har vi den gyldne middelvare, som er klasse "Allgemeine Klasse”: - A. Det er samtidig den største klasse med 65 deltagere, heraf 5 fra DK. Endelig har vi så klassen for de hårde drenge, ”Experten / Profis”: - C. Her er der 53 deltagere, heraf 3 fra DK.

Og som ventet, er det en hård tur, her på første etape. Etapen er opdelt i 10 kortopgaver, der skal ses som ”et” sammensat kort. Det skal forstås sådan, at veje / kontroller, der er på et kort, er gældende og må / skal bruges, på alle kort. Løbet er i stil med forårets løb ”Frühlingsfahrt”, (i kan læse herom anden steds) og løbsområdet er også denne gang henlagt til det vestlige Tyskland, i omegnen af Aachen. Der er rigtig mange fine og svære detaljer på ruten. Ja faktisk er det sådan, (kl. A & C) at hvis du ikke hele tiden formår at holde tungen lige i munden, ja så mangler du lige et skilt. Rigtig svært, men rigtig interessant og spændende. Ja det er noget ganske andet end dansk orientering. Men sjovt og lærerigt. En rigtig fin vinter beskæftigelse og rigtig god træning.  

Resultatet af første etape ja hvordan ser det mon så ud. Ja lad det være sagt med det samme. Der er god plads til forbedring hos alle os danskere.

Kl. A.: Troels – 26. Niels Chr. – 37. Niels Peder. – 45. Lars Palle. – 54. Helge. – 61.

Kl. C.: Jan. – 35. Poul Bo. – 49. Egon. – 50.

Mannschaftvertung. Team Danish Wikings. – 11.

Alle resultater kan ses på deres hjemmeside.

Lige nu er vi så i ”Pit” og forbereder os til at komme ud og køre etape 2, som bliver frigivet her kl. 20:00 i aften. Vi skal så gerne nå frem til etapemål inden lørdag kl. 23:59, hvis vi tidsmæssigt skal være straffri. Ellers er sidste frist midnat søndag. Men vi er klar og satser på lørdagen.  

Med sportslig hilsen og et stort smil om munden. – Troels.

https://www.ori-sport.de/OriChallenge/vwf2021.htm

LØSNINGEN PÅ OPGAVE 7 i Etappe-2.