Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

6. Int. Nacht der langen Messer09-10-2021

 

„6 Int. Nacht der langen Messer“

Fredag d. 8 okt. Flot vejr og Niels Peder og undertegnede er på vej sydover i min ældre Toyota. Vi skal til Rothenburg (Wümme), hvor vi i morgen skal deltage i det ”6.Int.Nacht der langen Messer 21”. Et Regularity løb efter 95 % danske regler. Desværre er der stort dansk mandefald i år, af mange forskellige årsager. Vi er ”kun” 2 DK team tilmeldt her. Og begge er IMK hold. Ikke nok til at stille med et hold, desværre.

En velfortjent god stor øl. Foto: N.P.

Fremme i Rothenburg, får vi en hjertelig velkomst på ”Hotel Am Pferdemarkt“. De har stadig vores ”Hold-logo” fra 2018, siddende på Hoteldøren. Det er ”DK-Wiking”, som Lars Palle fabrikerede til os alle. Vi er på strøgtur og ender på en sol-terrasse. Nu er det tid til en stor Weißen Bier. Hanne og Poul kommer til senere, og derfor bliver det ”kun” til en lille Weißen Bier. Vi mødes med løbsledelsen til fælles spisning kl. 19 og efter et par hyggelige timer, er det tid til opbrud.
Lørdag har vi også god tid til at lege turister i byen, da vi først skal være ved Startstedet - Gasthof Waidmann’s Ruh, - beliggende 7 km. øst for Rothenburg – ved 13 tiden. Vi har start nr. 6. kl. 15:06. Der er desværre ”kun” tilmeldt 19 mandskaber. Det er klubben – ” Verein für Motorsport in Niedersachsen e.V. im ADAC“, med Richard Lehr, Christian Rettig & Christian Kuhr, i spidsen, der står for „løjerne“.


Fornøjelig snak ved startstedet. Foto: N.P.

Vejret er ”klar blå efterårsvejr” og snakken går livligt inden starten. Ruten er på 125 km og er henlagt til området sydvest for Rothenburg. De sidste cirka 40 km. kører vi i mørke. Turen er fin, og henlagt i et godt og flot område. Den består af 5 etaper, som indeholder 12 sekundetaper og 7 orienteringsopgaver. En fin sammensætning. Og nu til noget ganske usædvanligt, efter danske forhold. En løbsledelse der virkelig har tænkt sig om og gennemkørt ruten, set med deltagernes øjne, og forudset de besværligheder, man oplever under turen.

Resultat. En rute hvor sekundetapernes hastigheder er ”tilpasset” omgivelserne og vejforløbet. Her måles tiden ”kun” i hele sekunder, med transponder naturligvis. Og ved alle orienteringsopgaverne, er der tid til at køre pænt. ALLE etape hastighederne er under 30 km/t og en enkelt helt ned på 18 km/t. Her er der en hel del kørsel i landsbyer. SE det kunne vi ØNSKE os, at de danske løbslederer kunne lære af.

Det er virkelig en fornøjelse at bevæge sig rundt på ruten. Orienteringsetaperne er som vi kender dem herhjemme fra. Altså fra punkt til punkt. De er lidt mere ”snirklede”, men helt uden ”platte fiduser”. Så det er bare med at bevare roen og overblikket. Det smutter lige en enkelt gang for os desværre. Men hvad, så er der jo plads til ”forbedring”. Desværre har Poul og Hanne lidt mere ”bøvl” med at spore sig ind på den rigtige strækning.

Ved godt 21 tiden, når vi tilbage til Gasthof Waidmann’s Ruh, hvor der venter os en velfortjent lækker buffet. Der bliver snakket og diskuteret mange ting. Men lad os lige slå tingene fast. Rute & Rutebog er til UG. På skilte udsætningen er der plads til forbedring. Og lidt mere åbenhed ved mål vil heller ikke skade. Forplejningen og betjeningen får bestemt også UG. SÅ helt igennem en rigtig god oplevelse.

Så kom der lidt fart på.  De 2 Fotos: Peter Stech  -  ps-sportphoto.de

Resultaterne bliver.

Gerd-Uwe & Ingo.           1. i kl.  og  1. gen.
Dennik & Hienz.              1. i kl.  og  2. gen.
Troels & Niels Peder.        2. i kl.  og  3. gen.
Poul & Hanne.                 6. i kl.  og  8. gen.

Søndag morgen sætter vi så kursen nordpå, og det stadig i flot efterårs vejr. Vi har haft en dejlig tur, desværre uden vores koner, da Inge måtte melde fra i sidste øjeblik. Men så fik deres kredit kort jo også en pause. Vi håber, de kommer med næste år.


Med sportslig hilsen – Team Old Time.  Niels Peder & Troels.


Flere foto i billedmappen.


 

Skulle du have lyst til at prøve en afdeling af "Tysk-Dansk Efterårsmesterskab" ja så er her på dette link - Rutebog, skiltekort og løsningen. Fra vores tur sidste weekend til Rothenburg.

HER Finder I  Rutebog. (Bordbuch)   Skiltekort. (Bordbuch Loesung)  Ideal strimmel. (Bordkarte Ideal)