Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

Winterfahrt – Etape-220-01-2021

1. Int. Virtuelle Winterfahrt – Etape-2


Ja ja, så kom jeg lige en lille tur til Belgien også. Nå, men vi starter lige fra en ende af. Etape 2 bliver jo ”frigivet” torsdag d. 14. kl. 20. Og som det jo nok er de fleste bekendt efterhånden, ja så er der valgfri starttid og også valgfri ankomst til mål. Dog inden lørdag til midnat, hvis man ikke vil have tids straf. Dejlig måde at ”køre” orienteringsløb på.

Jeg har valgt at ”starte” Kadett’en op, her fredag efter morgenkaffen. Denne etape er bygget op således. Opgave 1-7 skal ”køres” som en sammenhængende opgave og ligeledes skal de 7 kortudsnit, ses som et sammenhængende kort. Starten foregår fra P-pladsen ved ”Freizeitzentrum”, på vest siden af søen ”Blausteinsee”. Det er cirka 20 kilometer nordøst for Aachen. Igen er jeg kommet på en hård opgave. Så jeg vælger at prøve på at være omhyggelig, og sætter derfor farten ned. Alligevel er jeg nået et pænt stykke, da det bliver tid til ”middagspausen”. Og forplejningen må jeg sige er til UG med kryds og bolle.

Nå, men jeg skal jo videre. Turen går mod vest og nord for Aachen. Det går faktisk OK, synes jeg, men opgave 7 volder dog en del hovedbrud. Etape målet er på P-pladsen ved ”Schloss Rahe”. Det er et rigtig fornemt gammelt slot, beliggende i den sydøstlige kant af byen ”Laurenberg”, som igen er en forstad til Achen.

Opgave 7.: (Nederst på siden) Den består af et kort, plus 7 kortudsnit. Starten er ved pil A (som er 1). Nu skal de små kort så køres i nummer rækkefølge. Kort 2 har en cirkel om sig og skal derfor køres 2 gange lige efter hinanden. Pile må ikke køres i ”modkørsel” i fuld længde, men må gerne køres flere gange i pileretningen. Alle punkter og streger må køres uden regler. Kør korteste vej fra opgave til opgave. Vej 57 er Bundesstraße. Ved tilkørsel skrives enten BR (højre) eller BL (venstre) Men kun når / hvis der køres op på vejen. Ved afkørsel skrives intet. Evt. færdselstavler skal overholdes. Slut med pil E. Rigtig god tur, og lad nu være med at kikke løsningen før i har kørt turen.

Herfra har jeg så nu en transport etape på cirka 20 km ned over grænsen, syd for Aachen, mellem Tyskland og Belgien. Jeg skal frem til etape start, ved byen Eupen. Her starter opgave 8, som køres ”selvstændig”. Det er et A-4 kort i ukendt målestok over nationalparken ”Eifel”. Den er beliggende i grænseområdet og både i Belgien og Tyskland. Her skal jeg nu løse en anden form for opgaver. Vi starter med et Punkt, og så er der ”Grenzannäherung”. Her skal jeg så tæt på en ”tegnet” streg på kortet, dog uden at overskride stregen. Der er to af dem og det lykkedes mig desværre at køre fejl hele 2 gange på den første. Så skal der køres ”Barrikade” (en spærring på vejen). Igen så tæt på som muligt. Endelig er det et ”Höhenpunkt” og en streg, inden jeg skal køre til pil E. Under udførsel af disse sidste opgaver, ja der overser jeg, at en rutekontrol, som er placeret inde i en ”vejfirkant”, har hele ”to” ben. Altså er den at notere to forskellige steder, i vejforløbet. UF.

Nå men jeg når da frem til ”mål” sidst på fredagen. Men heldigvis er der igen en rigtig god forplejning her ved mål. Det har været en svær, men spændende tur også selv om der har været et par ”finurligheder”. Helt igennem en hyggelig fredag.  

Resultatet af anden etape. ? Ja nu skal det vise sig, om vi ”Wikings” har lært noget eller er faldet i nye ”fælder”. Og ja der er stadig god plads til forbedring hos de fleste af os. Uf – Uf. Vi er på arbejde.

Kl. A.(65).: Niels Chr. – 26. Troels – 35. Niels Peder. – 51. Lars Palle. – 54. Helge. – 60.
Kl. C.(53).: Jan. – 32. Poul Bo. – 47. Egon. – 49.
Mannschaftvertung. Team Danish Wikings. – 12.
Alle resultater kan ses på deres hjemmeside.

Vi er igen i ”Pit” og køre klar til 3. etape. Nu er vi jo halvvejs. Løbet slutter fredag d. 5. feb. med offentliggørelsen af resultatet i den samlede stilling. Den sidste Etape påbegyndes torsdag d. 28. Jan.  Men ellers er vi da lige 3 danskere, der bliver her i området, da vi skal deltage i et andet stort tysk virtuelt O-løb, det ”2. Int. Virtuellen NAC-Ori”. Arrangeret af klubben ”NAC Duisburg”. Så det er jo på ”hjemvejen”. Start er lørdag den 6. feb. kl. 15. og straffri mål søndag morgen kl. 9.  Så ja – Rigtig gættet. Det bliver et ”natløb”. Men mere her om til den tid.   

Med sportslig hilsen og stadigt med et stort smil. – Troels.

https://www.ori-sport.de/OriChallenge/vwf2021.htm

http://www.nacduisburg.de/e-ori.html

 

OPGAVE 7 - Løsningen finder i nederst i artiklen fra Etape-1.