Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

Roemryke Berge17-04-2021

 

Ny tur, udi den tyske Ori-Sport

Vi skriver lørdag d. 17. april. Og hvad laver en IMK’er så i dag. Ja ude på ”Nørlundbanen” er IMK vært for en afdeling af ”Rallycross” og inden for ”vejsporten”, ja der er rigtig mange draget nordpå, for at afvikle en hastighedsprøve ved ”Rally Himmerland”, som er årets første DM afdeling. Men jeg skal desværre ikke med denne gang. Der var engang en ”klog” mand, der sagde, – ”man kan kun være et sted af gangen”. Og han har jo ganske ret.

Kl. 15:00 har jeg en starttid, i dette års udgave af det ”2. Int. Virtuelle Orientierungsfahrt. Roemryke Berge“. I dette løb er min ”straffri” måltid senest til midnat i aften. Så derfor er jeg ikke med. Vi er 5 ”modige” danskere tilmeldt.

Der er tilmeldt 108 teams til løbet, fordelt på 3 klasser. Kl. N = Nye. Her er der 27 deltagere. Kl. A = Folk med Oldtimer / Ori erfaring, er den største klasse med 44 og endelig Kl. C = Profis, her er der 37. Og det siger jo sig selv, det er de skrappe.  Her er Niels Chr., Poul Bo, Helge & Egon tilmeldt. Jeg deltager i kl. A.

 

Nordkirchen Slot.

Løbet har start og mål på det imponerende slot ”Schloss Nordkirchen”. Der med sin storslåede barokke Slotshave/Vandanlæg, nok kunne være et besøg værd, hvis man skulle komme forbi, som turist. (Så vidt jeg har kunne opsnuse nævnes slottet førstegang i år 1225.)   www.schloss.nordkirchen.net  Det nuværende ”Schloss Nordkirchen”, er bygget i 1700-tallet for en lokal biskop og kendt som ”Versailles i Westfalen”, da det er det største Slot, i denne del af Tyskland.

Slottet er beliggende i byen af samme navn, Nordkirchen, og vi befinder os cirka midt mellem byerne Münster & Dortmund. Vi er i det vestlige Tyskland og ”bare” 460 km. fra den danske grænse.

Præcis kl. 15 modtager jeg ”koden” til åbning af rutebogen. Så kører vi. Bortset fra at kortene er i sort/hvid, er de rigtig fine og tydelige. I dette løb er der ikke noget med ”ensrettet” eller ”Bl/BR ved Bundestrassen”. Her er det korteste vej fra punkt til punkt, hvis der ikke er anden besked ved opgaven. Turen går østpå og så i en nordlig bue tilbage til Nordkirchen. I løbet er der fine små detaljer, og min gamle ”Range Rover” er næsten for stor og tung at komme rundt med.

 

Løbsledelsen,  Jan & Hans Gerd, arbejder hårdt på resultaterne.

Men det går og kl. 18:57. når jeg frem til mål. Turen har været rigtig fin, med spændende opgaver og drilske løsninger. Så nu er det tid til et velfortjent måltid mad og en kølig øl. Og ”dagens ret” er mærkelig nok noget så dansk som ”høns i asparges”. Men det er lækkert mad og ”kokken” har gjort sig umage. Nu venter vi så bare på resultaterne. Det skal blive spændende at se hvor mange ”tovlige” fejl jeg har lavet.

Der er desværre hele 11 teams der er udgået af forskellige årsager. Og desværre også en dansker.  Resultaterne bliver.:

Klasse – A.
 1.   Hans-Peter Milka                         MSC Dülken                                30 stp.
19.  Troels Rolighed Nielsen                IMK (DK) und VFM (D)                  90  

Klasse – C.
1. Klaus Stöcker/Monika Ziebegk        Scuderia Magra München               20 stp.
24. Niels Chr. Madsen                        Sports Motor Klubben Glasaxe     100
30. Poul BoMadsen                           Struer og omegns Motorklub        170
34. Helge Jensen                              Sports Motor Klubben Glasaxe      250
--.  Egon Broendum                         Randers (RAS)                            990-udgået

Ja det var vel så den foreløbig afslutning på vinterens og forårets Virtuelle Orienteringsløb. Jeg er ikke bekendt med flere på nuværende tidspunkt. Til gengæld er jeg godt i gang med at løse forskellige ”Turist konkurrencer” lavet af ADAC og de tyske motorklubber. De omhandler alt muligt. Lige fra Fyrtårn i vadehavet, Kielerkanalen eller Schleswig fjord. Der er typisk 20 spørgsmål at besvare i hver konkurrence. Indtil nu har jeg lavet 8 af dem og har flere i ærmet. Så nej tiden er ikke lang her på Odinsvej 20. Kan i hygge jer indtil næste gang. Og HUSK. Forbliv negativ men tænk positiv.

Med sportslig hilsen Team Old Time.  -  Troels.

 


Min Virtuelle Bil med reklame og der rigtige startnummer selvfølgelig.