Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

5. afd. CC-Cars DASU Classic 2118-09-2021

 

5. afd. af “CC-Cars DASU Classic 2021”


Uf, - det er tidligt (læs meget tidligt) for en pensionist, at skulle op kl. 05:00 om morgenen. Men det er vilkårene, hvis vi vil deltage i det Regularity-løb, der køres på Fyn i dag. Niels Peder afhenter mig her kl. 06:15. Vi skal kører Golf II GTI. Han har kaffe med, så vi hygger os på vejen mod Svendborg, hvor startstedet er hos N. Kjær Bilcenter. Vi skal deltage i . . .

Der er 38 morgenfriske mandskaber tilmeldt, og der er lystig stemning her ved morgenkaffen. To tyske mandskaber er mødt op. Richard & Gerd-Uwe. Og naturligvis Werner & Christa. De er jo nærmest at betragte som danske, da de altid er med. Det er Sports Motor Klubben Gladsaxe & Motor Klubben Centrum, der i samarbejde er værter i dag. Og det er Anni Andersen & Hans-Oluf Nielsen, der har frembragt dagens opgaver, og det med stor omhu og snilde.

N. P. og jeg har haft tekniske problemer med vores målegrej, i de to afdelinger af mesterskabet, vi har deltaget i før sommerferien. Der er blevet analyseret af både N.P. og vores oldtimer venner, og mange ideer er fremkommet. Konklusionen blev, at det var nødvendigt med en ny mini P.C. (mobil) Så må vi håber, det hjælper.

Vi har start kl. 10:12. Løbet er på 205 km. og er henlagt til området nordvest for Svendborg, og med en slut etape på Tåsinge, hvor også mål / samlingsstedet er.  Ruten er henlagt i flot natur med billedskønne udsigter. Og ja, vejene her er smalle, snoede og bakkede. Der er nok at holde styr på, også selv om vi ”kun” skal holde 45 til 49 km/t. på de 23 sekund etaper.  Uf det går hurtigt på nogle af dem. Man skulle ”nok” tænke lidt mere på beboerne i disse område. Ja måske informere dem om, hvad der skal ske, så hund og kat kan holdes inde.  

Nå, men vi har en fornemmelse af, at det faktisk går OK, selv om vi lige må korrigere tiden på vores elektronik et par gange undervejs. Samarbejdet i bilen kører bare på skinner, og det gør GTI’en også.  Middagspausen er igen ved N. Kjær, hvor vi får en lækker sandwich. De 2 små pauser er hos ”Tommy’s Auto” og kaffepausen hos ”Bosch”. Jo der er styr på forplejningen. Vel også vigtig ikk.

Vi får os ”snoet” igennem de fynske kilometer og frem til kaffepausen. Her svirer rygterne i luften. Vi skulle efter sigende være to’er i løbet på nuværende tidspunkt. Bestikkelse er der også lige tid til. Basse (Henning) tilbyder en ”stor is”, hvis vi kan holde Kim & Jan bag os. Vel et forsøg værd ikke. Hvad gør man ikke for en ”go is”. Dejlig sport, hvor der er meget plads til humor og hjælpsomhed.

Vi er begge ved at være godt brugte, men vi mangler jo stadig Tåsinge etapen. ”Nu tager vi os lige sammen på de sidste kilometer” – lyder det enstemmigt inde i bilen. Ja, så vi strammer os op, og når kl. 17:00 frem til mål i forsamlingshuset, i Bjerreby. Anni & Kurt’s nye hjemstavn. Her er der mange rygter og drillerier i gang. Jow vi hygger os alle sammen.

Tid til den velfortjente ”aftensmad” og imens er beregningen lyn hurtig. Snakken går som altid lystigt. Og det viser sig at N.P. og undertegnede skal have is. Dagens resultater ser sådan ud.
Expert.
1. Niels Peder & Troels.     20,60
2. Kim & Jan.                   22,10
3. Henning & Else.            23,00
 

Sport.
1. Richard & Gerd-Uwe.   22,90
2. Poul & Hanne.             29,30
3. Benny & Lars.             35,70


Det er rigtig flot af Richard & Gerd-Uwe, at placere sig på en generel 3. plads i Danmark, da de ikke har kørt ret meget her hos os. Og med disse resultater er mesterskabet i både Expert og Sport afgjort. Dansk mester i Expert er Henning & Else og i Sport er de Danske mestre fra IMK, nemlig Poul & Hanne. Stort TILLYKKE til begge mandskaber.

Ja og da også til os selv. Vores teknik holdt og det må koncentrationen vel også have gjort. Vi er nu godt tilfredse på vej hjem mod Midtjylland, godt brugte. Endnu en god oplevelse rigere. Så TAK for det.

Med sportslig hilsen Team Old Time. – Niels Peder & Troels.

Foto.: Privat – Lars & Niels Peder.  - Video.: Niels Peder