Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

3 bilorienteringsløb.14-08-2021

 

Kørsel på fodergangen.

THY MOTOR SPORT har nu eksisteret i 75 år. Flot. Så derfor inviterer de til Orienterings-løb, her lørdag d. 21 aug. Nemlig ”TMC / TMS JUBILÆUMSLØBET”. Men vi starter lige 14 dage før, men stadig med Orienteringsløb som tema.

Nemlig i Viborg området, ja faktisk i det centrale Viborg. Fredag d. 6. aug. er det ”Struer & Omegns Motor Sport”, der står for afviklingen af ”Ryds Bilglas Løbet”, som tæller til NEZ 1 / JFM 1. og lørdag d. 7. er det så ”Randers Auto Sport”, der er værter ved ”Tjek Revision Løbet”, der tæller til NEZ 2 / DM 3 / JFM 2. ”Team Old Time” har Niels Peder & Ditte med begge dage.

Der er tilmeldt henholdsvis 39 mandskaber fredag, heraf 4 fra IMK og 46 lørdag, heraf 3 fra IMK. Vel OK, ja nærmest flot. Begge løb var fornuftigt lavet, men i den svære ende, forlyder det fra mine team kollegaer i C klassen. De fremhæver specielt turen i det store skovområde omkring Hald Ege, som en oplevelse. Der kunne køres overalt.

Resultaterne fra de to dages anstrengelser blev således.
Kl. NEZ.:                                      fredag.    lørdag.  
Harald & Jan Søndergaard                1. pl.    3. pl.
Jesper & Svend Erik Hedevang          3. pl.    7. pl.
Kl. C.:
Niels P. Rolighed & Ditte R: Hansen    3. pl.    4. pl.
Bjarne & Sabine Rosenlund               4. pl.

Vel en godkendt IMK indsats. Så nu gælder det bare om at holde ”skruen i vandet”.

 

Så til Thy og DM 4 & JFM 3.  Da jeg havde planlagt ferie i august, ja så var Emil ”udlånt” til Niels Peder, da Ditte var forhindret. Men ikke alle planer holder, og jeg var hjemme igen, så det var muligt at komme med. Jeg gik i gang med at søge efter en Chauffør. Desværre helt umuligt. Så enden blev denne sammensætning i min bil. Kører Troels Nielsen. Observatør Troels Rolighed. Planer er at ”læse” 4-5 ordre frem og så køre efter hukommelsen. Så må vi se om det er muligt at gennemføre fornuftigt. (deltager uden for konkurrencen)

Der er start & mål hos ”Thisted Motor Compagni” i det nordlige Thisted. Der er tilmeldt 37 mandskaber, heraf to hele og to halve IMK hold. Løbet er henlagt til området nord for Thisted. For C klassen er det et godt tilrettelagt løb med en god sværhedsgrad. Ikke for meget og ikke for lidt. Og der er virkelig kræset om detaljerne. Og vi kommer igennem mange forskellige ting. Lige fra fine haver / gårdhaver til diverse kostalde. Og her ikke mindst ”fodergange”. Ja utroligt men sandt. Og køerne tager det helt afslappet.

Ved mål er der en god dansk bøf med løg. Rigtig go mad. Mit forsøg gik fint. Jeg huskede forkert to gange og overså et væltet skilt. Så godkendt, syntes jeg. Og rigtig sjovt.

Resultaterne af denne dags anstrengelser blev således.
Kl. M.
Harald & Jan Søndergaard.                                  2. pl.
Henrik Møller-Nielsen & Svend Erik Hedevang.        4. pl.
Kl. C.
Emil & Niels Peder Rolighed.                                 2. pl.
Troels Nielsen & Troels Rolighed. (ikke tællende)     3. pl.

Så vel igen en godkendt indsats. Det var under alle omstændigheder en rigtig fin dag.

Med sportslig hilsen Team Old Time. – Troels.

Klasse C.   Nr. 1.  Frits & Hans Jørgen  &  Nr. 2.   Niels Peder & Emil.