Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

2. Int. Virtuellen NAC-Ori06-02-2021

2. Int. Virtuellen NAC-Ori 06. feb. 21


Ja efter at vi har slappet lidt af et par dage, (Vi har jo lige deltaget i det ”1.Int. Virituellen Winterfahrt 21”) på et lille hyggeligt Gasthaus, her i Eifel Nationalpark, er det blevet tid til næste udfordring.

Her kl. 15 skal vi (og vi er Helge, Niels Chr., Egon, Poul Bo & jeg) starte i det ”2. Int. Virtuelle Orientierungsfahrt des NAC Duisburg”. Der er tilmeldt 117 fordelt på 3 klasser. Starten er fra ” Haus Seeblick” i søområdet i den sydlige ende af byen Duisburg. Vejret er ikke allerbedst. Det står og små sner lidt.

Nå men jeg kommer afsted. Dette løb er noget helt andet end det vi har deltaget i, i de forgangene 4 uger. Jeg kommer straks på hårdt arbejde. Her er kort A & B dertil 4 indsatte kort. Uf. Herefter er der en ”Autobahn” opgave, inden vi kommer lidt ud på landet. Her ved tidskontrollen får vi så lige en advarsel fra løbsledelsen om at køre forsigtigt. (mail, mens jeg sidder og arbejder herhjemme)

Der er meget store trafik problemer i hele det midttyske område. Der er snestorm nordpå og her i området falder der et kraftigt ”Isslag”. I den virkelige verden sker alt dette og hvad gør den friske løbsledelse, der har en rigtig god humor ? ? - Ja de udsender naturligvis den advarsel til alle os der, godt nok Virtuelt, befinder os ude på ruten. Rigtig frisk indslag synes jeg.  Resten af første del består af et mix af kort i forskellige målestok. Her skal man holde tungen lige i munden. Ja jo også fordi det jo nu er blevet ”piv glat”.

Jeg når frem til Etape mål. Vi har nu tilbagelagt knap og nap 2/3 af løbet, og jeg har nået at indkassere 8 fejl. Herfra er der så en lille transport, over til starten på sidste del.

Nu bliver det rigtig ”Retro”. Denne etape er den originale etape fra ”Rallye Montan” der blev afvikler den 24. / 25. juni.1967 af klubben NAC. Løbet var på 400 km Orientering og med en idealkøretid på 10:18, og med første start kl. 19:00. Dette er kun et lille udsnit af løbet, og denne del blev kørt cirka ved 03 tiden om natten.

Og jeg skal da lige love for, at jeg kommer på arbejde. Løbskortet er fra cirka 1960. Her er indtegnet streger og pile på det gamle kort. (Originalkopi) Så har jeg et ”nyt” kort over samme område, dog anden målestok. Herpå er rutekontrollerne indsat. Det gælder nu om at køre ruten så rigtig som muligt fra dengang. UF UF. Jeg får samlet hele 9 fejl her.

Men det lykkedes dog at nå frem til mål på Hotel ”Otten-Hof” i udkanten af landsbyen Büderich, som ligger ved bredden af Rhinen, lidt sydvest for Wesel. Nu er det blevet tid til en dejlig schnitzel med Brasekartofler og en Weissen Bier.

Resultatet at aftenens anstrengelser og udskejelser, bliver for os danskere som følger.:

I kl. C.: (42 deltagere)  Niels Chr. – nr. 25.   Poul Bo. – nr. 32.  Egon. – nr. 38.

I kl. A.: (40 deltagere)  Troels. – nr. 18.  Helge – nr. 32.

I klasse N. er der 35 deltagere, men ingen danskere. Hele 13 deltagere fra de 3 klasser måtte udgå af løbet af forskellige årsager. Stort frafald, men det var en hård tur, både hvad vejret og opgaverne angik.

Men det har være lærerigt og ikke mindst interessant og sjovt. Nu skal vi have en god nats søvn her på hotellet, inden det går hjemad i morgen tidlig. Vi skal jo alle hjem og deltage i 3. afd. af ”papirløbet”, som har hr. Søndergaard som løbslægger. Vejret er bestemt ikke blevet bedre, så det er en sej tur hjem.

Med sportslig hilsen Team Old Time.  Troels.