Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

Mogens Buurs Mindeløb06-11-2021

 

Lørdag d. 6. nov. er Emil og jeg på vej til Horsens for at deltage i ”Mogens Buurs Mindeløb”. Værtsklubben er AAS - Aarhus Automobil Sport, og løbsledelsen består af disse to meget erfarne folk. Bernd Thrysøe & Bjarne Andersen. Både start og mål er på Bygholm Kursuscenter (landbrugsskole) i Hatting. Som titlen siger, er løbet til minde om Mogens Buur.

Der er tilmeldt 42 mandskaber, men desværre kommer der 3 afbud. Men vel flot alligevel syntes jeg. I vores klassen Kl. C. er turen på 55 km. og med en transport ud & hjem på i alt 25 km. Se Niels Peder & Ditte er også tilmeldt, men har desværre måttet melde fra pga. sygdom. De har ellers alle 3 slags metal at kæmpe for. Men sådan kan det jo gå. Niels Peder kommer ned og spiser i aften.

Vi har en af de sidste starttider og skal afsted kl. 14.14. Ruten er fint strikket sammen og for det meste af passende sværhedsgrad. Ingen kommer hjem med alle skilte. Desværre når alle heller ikke hjem, inden mørket falder på.

Der er mange sjove passager på vores tur og de første etaper er ret svære, så her er vi for sent på den. Så pludselig løsner det op og vi er ikke nok opmærksom herpå. Resultat 4 min for tidligt til den næste hemmelige. Uf Uf. Men sjovt det er det. Vi hygger os på hele turen. Vi når ”hjem” igen kl. 17.32.

Nu er det spisetid. Vi har samlet 206 stp sammen, men det rækker til en 4 pl. i klassen. Da vi ikke har kørt nok løb (kørt 3 og beregnet bliver 4) må vi ”nøjes” med en samlet 6 plads i JFM. Men det synes vi nu er fint.

MEN Niels Peder & Ditte får en FLOT Bronzemedalje, på trods af fraværet her i sidste afdeling. Og hvis . . . de havde deltaget og blevet nummer 3 eller bedre skulle det ikke havde været bronze, næe så skulle det have været Guld eller Sølv. Ja ja. Næste år måske.

Emil og jeg har igen haft en sjov og hyggelig dag, med fine udfordringer. Så jeg håber Emil har mod på en tur eller to i 2022.

Med sportslig hilsen Team Old Time. – Troels.

Fotografer.: Bjarne & Preben.

Flere foto i mappen- Billeder.

 

JFM-Mesterskabet i klasse C.

De tilstedeværrende.

Niels Peder. Hans-Jørn & Frits. Søren.