Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

Lidenlundløbet 202119-06-2021

 

 

Lidenlundløbet 2021

Vi har fundet Kadetten frem fra gemmerne og nu lørdag morgen den 19. juni, er vi på vej mod byen ”Lidenlund”, eller måske bedre kendt som Lemvig. Her har ”Lidenlund Vereranbilklub” arrangeret et træf med køretur.

Lige lidt historie om tegneserien ”Livets gang i Lidenlund. . . . skrevet af: Jørn Madsen. Citat.: ”Livets gang i Lidenlund, dansk tegneserie om livet i en dansk provinsby, skabt i 1953 af Henning Gantriis inspireret af fødebyen Lemvig, der i 1989 åbnede en Gantriis-mindestue på det lokale museum. Serien, der ophørte ved Gantriis' død, er uden en egentlig hovedperson; i stedet afspejles lokallivets rolige gang (herunder den lokale sladder opsnappet vha. de utallige gadespejle) af de mange personers roller i det lille samfund: avisredaktørens trængsler med borgmesteren, kunstneren, der har sit udkomme som skiltemaler, og stationsforstanderen, der forsøger at styre togdriften. Serien begyndte i Politiken som ugentlig dobbeltstribe, men opnåede også nordisk udbredelse; siden 1971 har den været bragt som hverdagsstribe”. Citat slut.

Der er kaffe og rundstykker på Torvet fra kl. 9 og udstilling i området omkring Kirken fra 10 til 12. Der er mødt 45 biler op, og ældste bil er fra 1951 tror jeg. Der er hyggeligt her i Lemvig og da også stor interesse. Lidt efter tolv starter vi ud på første del af ”køreturen. Vi følger den flotte Limfjord mod øst frem til Rimmerstrand. Så over Gudum, Fousing Kirkeby, syd om Klosterheden og gennem Bækmarksbro frem til frokostpausen i Bøvlingbjerg.

Da vi jo selv skal medbringe vores frokost, ja så må jeg jo gå ud fra, at frokosten er ”udsøgt” lækker og lige vores ”livret”. Det er en hyggelig pause her med flinke ”værter”. Nå, vi fortsætter ud på anden del af turen. Nu skal vi West oh. Først forbi Høvsøre teststation. Så over Fjaltring, Ferring, Strande, Klinkby, Tørring Kirke og frem til Lemvig Strand Camping.  

Her kører vi ind og parkere på campingpladsen. Ejerne har virkelig gjort noget for at vi skal hygge os her. Der er kaffe og kage til os alle tilmed i et stort festtelt, da vejret jo ikke altid er en ”medspiller”. For dem der har tid og lyst er det muligt at tilkøbe en ”grill-aften” med helstegt gris. Det er helt igennem en rigtig hyggelig afslutning på dagen arrangement.

Vi triller hjem ad ved fem tiden. Inge er godt brugt og trænger til fred og hvile. Igen har vi haft en rigtig god og spændende dag sammen med hyggelige mennesker. Så stor TAK for det.

Med sportslig hilsen ”Team Old Time”.  Inge & Troels.  

Ps. Se flere fotos i Billeder Mappen.