Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

CC - Cars Classic24-04-2021

 

CC - Cars Classic

En "kampklar" Golf II GTI med udstyr.


I dag lørdag den 24. april, er en dejlig dag. Især i vores lille Team. Vi skal ud og køre ”gammel bil” og vejret er fremragende hertil. Da Inge jo desværre ikke kan klare at sidde i bilen til disse lange løb, ja så har Peder og jeg slået pjalterne sammen i dag. Peder kommer efter mig kl. 7 og vi sætter kursen mod Odense. Vi kører i deres Golf II GTI. Og vi har byttet roller. Peder kører og jeg er observatøren. Vi har jo de sidste nu 2 år skulle havde været sydpå og deltage i ”Coppa d’Europa” i denne opstilling. Men ak og ve. Som i jo alle ved, er der ikke afviklet store internationale løb rigtig længe.

Men denne tur til Fyn kan måske komme til at smage lidt af ”fisk”. Den er nemlig tællende til ikke mindre end 3 mesterskaber. Fra den store ende af er det, - FIA Trophy Regularity Rally, - 1. afdeling af NEZ. Historic Regularity Rally 2021, og så naturligvis 1. afdeling af CC - Cars DASU Classic 2021. (DM). Det er Motor Klubben Centrum der er arrangør af ”herlighederne”. Vi må lige tjekke ”tripkontrollen”, inden vi kører om til startstedet. MEN den placering af ”tripkontrollen” får Klubben da slet ingen plus point for. Tværtimod. Nå – Pyt.

Snak om biler er der altid plads til.

Starten er henlagt til det østlige Odense, hos løbets sponsor CC-Cars. Der er / var tilmeldt 53 hold, men på grund af de lukkede grænser mod syd, er det desværre kun muligt for de 48 at møde frem. Løbsledelsen har lavet et stort forarbejde med hensyn til pressedækning af dette internationale løb. ”Race Media” er her for at lave en film om løbet og fotograferne er også mødt talstærkt op. Det bliver spændende at se den ”oldtimer” film. Derudover har løbsledelsen lavet en rigtig fin ”Publikums Info”, men som desværre jo IKKE kan offentliggøres, da coronareglerne jo naturligvis skal overholdes.  Vi har start nummer 25 her kl. 10:48.
Turen vi skal ud på er 217 km. Vi bevæger os ret hurtigt nordpå og op til Munkebo. Herfra bevæger vi os op til den smukke halvø ”Hindsholm”. I folkemunde også betegnet ”Fynshoved”, selv om det jo er øverst oppe. Det er en rigtig fin tur i flot landskab med ”maleriske” landsbyer. Vi når frem til pausen på Herregården Borckdorff. Her har vi nu frokost pause. Menuen er en lækker sandwits, tilsat lidt ”coronasamvær”.   

Det kan man vel kalde "Team møde".

Borckdorff var tidligere en bondegård. Den gamle gård lå sydvest for den nuværende hovedbygning. Den første kendte ejer var Friedrich von Vittinghof-Scheel i 1691. Brockdorff fik herregårdsstatus i 1785. Brockdorff er en lille hovedgård, som er dannet i 1785 af Wilhelm Theophilus von Stieglitz-Brockdorff til Scheelenborg. Brockdorff var en avlsgård under Scheelenborg Gods indtil 1980. Siden 1993 hedder ejeren Søren Wistoft Larsen, og han har velvilligt stillet faciliteterne til rådighed for os. Flot gammel Herregård.

Ja ja pausen får jo en ende, og vi bevæger os sydpå igen. Stadig på den flotte ”Hindsholm”. Vi er forbi tidskontrollen på havnen i Kerteminde. Og lige efter at have krydset gennemløbet til Kerteminde Fjord, passerer vi den unge fisker pige ”Amanda”, som dog er ved at være lidt op i alderen. Hun er fra 1954. Turen fortsætter nu langs Fyns østkyst. Vi er forbi ”Rynke” i Rynkeby og videre syd vestpå ned til mål i Ryslinge.

Ja også på Fyn har april været tør.

Det har været en rigtig fin tur, både sportsligt, med rimelige tilpassede hastigheder. Også oplevelsesmæssigt har det være godt. Vi har været omkring flotte Herregårde og Godser. Kørt i flotte landskaber eller med flot udsigt over Storebælt.  

For os har turen været rigtig god træning. Vi har haft rimeligt styr på tingene, også selv om der var godt gang i drillerierne fra teknikkens side. Der er plads til forbedring, naturligvis, men det er OK. Vi ender på en 5 pl. i klassen. 8,60 sekunder efter Henning & Else Friborg, der vinder Expert klassen.

MEN det er nu imponerende, at ”oprykkerne” og vinderne af Touring klassen sidste år, Poul & Hanne Juhl-Godballe fra IMK, ja de vinder klasse Sport, og løbet generelt med et forspring på hele 4,10 sekund. Rigtig flot kørsel må man nok sige. Så stort Tillykke herfra.  Ja det var så første afdeling af dette års DM -  ”CC-Cars DASU Classic”.

Vi triller ind til Ringe og finder os lidt ”Take a way” som vi indtager på en ”træstub” på Ringe Torv. En hyggelig afslutning på en dejlig dag.

Med sportslig hilsen Team Old Time. -  Niels Peder & Troels.  

 

Eftertænksomhed ? ?

Der er flere billeder under fanen "Billeder" under "Album 2021".

De forskellige billeder er tage af : Niels Peder. Allan Post & Viggo Johansen.