Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

Hyggeløb i Schleswig-Holsten01-08-2021

 

Oldtimerfahrt Bornhöved

Det er søndag d. 1. aug. og Inge & jeg er tilbage i Bornhöved ved 11 tiden. Vi kommer lige fra ”Heide Classic” og byen Soltau. Vi skal i dag deltage i det lokale Oldtimerløb, med start her kl. 14. fra ”Berliner Platz”, bare 1 km herfra hvor vi bor. Der er 30 tilmeldte, som også er max. Fam. Blankenburg er også med.

Det er et løb på en ganske anden måde, men ikke desto mindre sjov, skal det vise sig. Turen er på godt 70 km. Mål skal være noteret senest kl. 18:00. I løbet er indlagt en praktisk opgave. Den er kun tællende ved pointlighed. Ellers ikke. Det viser sig, at vi skal beregne, hvor mange cm2 det hvide i en vigepligtstavle er. Godt fundet på og bestemt ikke let at løse på stedet.

Vi starter kl. 14.30 og rutebogsbeskrivelsen skal læses omhyggeligt. Der er i de to første linjer (vandret) Total km. – Del km. Så kommer - Retning. (højre/venstre/ligeud) Endelig kommer der så en tekst. Den er rimelig vigtig. Der kan f.eks. stå. ”Wegeinmündung vor dem rotweissen Zaun” eller ”Weggabelung Richtung Kirche”. Og rutekontroller er der nok af. Det er en rigtig flot tur i „Naturpark Holsteiner Schweiz”. Vi er rundt i den vestlige del, hvor de mange søer omkring Plön ligger. Vi når frem til mål på Gasthaus ”Zum Frohsinn” i landsbyen Bosau ved ca. 17 tiden. Altså inden for tidsrammen.

Nu går snakken lystigt. Nogle af ”vejformuleringerne” bliver godt diskuteret. Det er ikke alle der har brugt tid til at læse / tænke over, hvad der stod. Ja og så laver man jo fejl. Vi får selvfølgelig også lidt mad, da det jo er blevet aftensmads tid. Naturligvis.

Vi når frem til resultaterne og klubben ”MSC Bornhöved” kan nu kalder deres løb ”Int.”, da der jo i år har været udenlandsk deltagelse. Vi er så heldige at vinde vores klasse. Og præmien er rigtig fin. En spegepølse og et glas honning. Fra lokale leverandør naturligvis. Fam. Blankenburg kommer på en andenplads.

Ja det var en rigtig dejlig og anderledes oplevelse igen, vil jeg sige. Jeg synes, vi er rigtig gode til at finde nye oplevelser med vores hobby, Oldtimer. Vi har igen hygget os med dejlige mennesker og nydt en tur i flot natur.

Med sportslig hilsen Inge & Troels.

                                           Et billede, der indeholder udendørs, træ, bil, parkeretAutomatisk genereret beskrivelse