Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

Jubilæums komsammen30-10-2021

 

10 år med ”Dansk Tysk Historic Team”

Det er nu 10 år siden at vi dannede ”Dansk Tysk Historic Team”, en råkold februar dag i det sydjyske. Lige lidt historie. . .

I efteråret 2010 / vinteren 2011 var der en del politisk ballade mellem den danske & tyske regering. Der blev talt meget om samarbejdes vanskeligheder. Dette kom på tale til "Vinter Classic" 2011. De implicerede i diskussionen var fra Tyskland - Barbara & Hans-Ulrich Blankenburg og fra Danmark - Niels Peder & Troels Nielsen. Vi mente ikke, der var "samarbejdes problemer" mellem den danske & tyske menigmand, så vi blev hurtigt enige om at danne "DANSK TYSK HISTORIC TEAM". Det får vi meget fornøjelse af, vil det vise sig.

Meget vand er løbet i havet siden da, og rigtig mange Mannschaftpokale (holdpokaler) er kommet i skabene, i vores Teamlokale, i Sunds. Men det allervigtigste er, at vi har haft utrolig mange hyggelige Team-timer sammen, mange forskellige steder i det Tyske, men også ude i Europa.

Her ved 10 året, består vores Team af følgende medlemmer. . .

” Ærespræsident” og alderspræsident -  Hans-Peter Menke.

Fra Tyskland:
Maren & Hans-Peter Menke                   Kölln-Reisick            Mercedes
Hans-Jörn Stein & Hans-Jürgen Bauer    Rümpel / Ellerau      NSU
Barbara & Hans-Ulrich Blankenburg       Bad Schwartau         BMW

Fra Danmark:
Karin & Niels Peder Nielsen                   Sunds                     VW
Troels & Inge Nielsen                           Vildbjerg                 Opel & Audi

 

Og vi havde jo planlagt vores ”10 års fest” til februar 2021, men som alle jo ved, ja så kom den ”fæle fætter Corona” jo og ændrede vores verden radikalt.  Her kunne vi ikke stille meget op, men kun håbe på bedre tider.  

Og nu siger kalenderen så lørdag den 30. oktober, og jeg er på vej sydpå. Desværre alene, da Inge bestemt ikke er frisk (Skaden i nakken). Jeg skal træffes med Karin & Niels Peder i Tarp, hvor de har overnattet.  Herfra skal vi så til Bad Schwartau.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi skal jo ned og fejre at ”Dansk Tysk Historic Team” fylder 10 år, i år. Vi mødes alle, minus Inge, hjemme hos Barbara & Hans-Ulrich. De har gjort store forberedelser, og Barbara har bagt / lavet, flotte og lækre kager. Et rigtig fint kaffebord. Og snakken går livligt. Vi har jo ikke ses hinanden siden vinteren 19 / 20. Ved 19 tiden indfinder vi os på den lille restaurant ” Sausack”, lidt længere inde i byen. Vi tilbringer en hyggelig aften her.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi skal i morgen deltage i et lille løb, nemlig det „28. Int. MSC Stormarnfahrt“, der har start og mål på det lille ”Schachts Gasthof”, cirka 30 km. sydvest for Lübeck. Barbara & Hans-Ulrich har gjort sig rigtig mange anstrengelser, med at få tingene til at gå op, så vi i morgen kan stille med hele 2 Hold i Mannschaftwertung. Vi er så ”bare” 3 mandskaber på hvert hold. De har været på lånemarkedet af flere gange. Da Inge jo ikke er med, låner jeg en Beifahrer. Det går ud over Barbara. Jow der udfoldes mange ideer, for det vigtigste er jo at vi har det sjovt sammen. Ved 22 tiden er det sengetid, da vi alle skal ud og køre hyggeløb i morgen.

Endnu en hyggelig dage er slut. Hilsen Team Old Time. – Troels.

Fortsættes i næste artikel - „28. Int. MSC Stormarnfahrt“. . . . . .

Flere foto i mappen- Billeder.