Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

17 Int. Midnight Run27-11-2021

Travl Weekend


Ja weekenden den 26 til 28 november er travl for Team Old Time. Det starter fredag eftermiddag med at undertegnede starter sydpå for at ankomme til Mikkelborg Kro, beliggende ved Rute 403, cirka 10 km. syd for Vejen. Her overnatter de fleste af vores tyske deltagere i morgendagens P-løb. Vi skal nu spise sammen og hygge os med lidt snak. Vores tyske gæster bliver præsenteret for den Danske Nationalret. ” Stegt flæsk med persillesovs”. Det bliver rigtig godt modtaget, og Kroen har gjort sig stor umage med kvaliteten.  Det kan godt anbefales at slå vejen forbi og spise her. Du kan se, hvad ”Dagens ret” er på deres hjemmeside. Så bliver der naturligvis spurgte meget ind til løbet i morgen og meget gennemgået. Hen på aftenen går turen hjem til Skibbild igen, efter en rigtig hyggelig aften.

 

I dag lørdag, skal Niels Peder og jeg så deltage i dette års udgave af det ”17 Int. Midnight Run”. Til dette løb er vi kørende i den lille røde Polo Fox. Der har været lidt nerver på i denne uge, da der har været problemer et sted mellem hjulsensoren og Speedpiloten inde i bilen. Heldigvis så fandt Nøvling Autoværksted hurtigt frem til fejlen, så nu har vi styr på det.

Der er start fra Hostede Biler, som også er værter ved grillen. Så der er grillpølser til alle. Samtidig går snakken livligt her ved start. Der bliver fortalt mange godt historier. Løbet er sidste afd. af ”DHMC Classic Tour 21” og også sidste afd. i ”Tysk-Dansk-Efterårsmesterskab”. Jow så der er noget at køre om. Løbet er på 172 km. Den første mødetid er her kl. 13:30 og med første start kl. 15:00. Der er desværre ”kun” tilmeldt 22 mandskaber. Heraf 1 fra Norge og 4 fra Tyskland. Det er Dansk Historisk Motor Club (DHMC) der med Lars Palle & Poul Bo Madsen som løbsledere, er værter ved ”fornøjelighederne”. 


Vi har start nr. 4 med starttid 15:03. Og det er lige på og hårdt med det samme. Lars er jo en mester i at trylle med kort. Så vi er meget opmærksom på de små detaljer, og hurtig enige om, at dem der kommer gennem turen uden at miste kontroller, vinder i dag. Og bare 1,5 km fra start kommer der første bevis på Lars’es tryllerier. Landevejen er blevet til grusvej og parallel grusvejen pludselig asfalteret. God lavet.


Ruten bringer os Syd vest på ned til Store Darum og Gredstedbro, ja så sydlig som Haslund Krat, inden vi igen bevæger os nordover. Ruten er over Tobøl, Føvling og op til Holsted Stationsby. Her 3 km nord øst for byen, ligger firmaet KomTek Miljø. Et pænt stort område med rigtig mange muligheder for at køre og ikke mindst at køre forkert.


Her skal vi nu køre en P-etape på bare 4.625 km. med 17 km/t. Køretid 19 min. Uf og det er kulsort nat der ude og vi har ingen ekstra lygter. Nå, men vi husker lige vores tanke med at være omhyggelige.  Der er godt nok svært at finde rundt i mørket, og smattet er det også. Men vi får os arbejdet gennem opgaven og når også ud til tidskontrollen igen og det til tiden. Sjov opgave, men måske den skulle have være uden for konkurrencen og frivillig. Der er op til flere der ”farer vild” herinde og må opgive og returnere til tidskontrollen.


Vi når frem til mål i ”Den Gamle Vejen Hal” kl. 20.30. som det første hold. Alle Team kommer hjem (ingen udgår). Nu er det så tid til et velfortjent måltidmad. God dansk mad og kaffe til en fornuftig pris. Hr Jan Søndergaard står igen for beregningen og vi får vores udregning faktisk inden vi selv har nået at regne den ud. Super godt Jan. Nu bliver det så småt tid til resultater. Vi har som det eneste Team af alle, alle rutekontrollerne med hjem. Fedt. Og det viser sig, at vi vinder vores klasse og også Generelt. Dertil kommer at vi også smutter op på førstepladsen i turneringen ”Tysk-Dansk Efterårsmesterskab 21. (Herom kan i læse anden steds)

Andreas Kinder har Oldtimer Kalender med til alle klasse vindere. Flot.

Det er jo sådan i ”Midnight Run” at der også siden 2005, køres om en fin vandrepokal. Her er det kun den sammenlagte tid på sekundetaperne der tæller. Og for første gang i Pokalens historie forlader den Danmark det næste år. Den bliver nemlig vundet af Gerd-Uwe & Richard fra Tyskland efter fantastisk flot kørsel på sekundetaperne. På de 25 hemmelige har de kun fået sammenlagt 13,4 sekund. Eller 0.515 sekund i gennemsnit. Det er godkendt.

En hyggelig og mørk dag er ved at være til ende og vi har det super godt. Vi kan næsten svæve hjem i den lille Polo. Nå spøg til side. Vi har haft en dejlig dag / oplevelse sammen med hyggelige mennesker. Tak for det. Lidt over midnat når vi Skibbild.


Til JER der ikke var med – Der gik I glip af en god oplevelse. :-)

I kan se resultaterne og Rutebogen her på dette link -  http://www.osport.dk/MNR2021/results.htm

Foto her og på Youtupe-Videoen er taget af: Skarpe Fotos, Steen Kristensen

 


Ja så skriver vi søndag morgen tidligt. Jeg sætter kursen mod nordvest. I dag skal jeg hjælpe ved det årlige ”Nisseløb”, som bliver arrangeret af ”Lemvig og Omegns Motor Sport”. Ved dette arrangement har vi, Inge & jeg, hjulpet med stor glæde i en del år. Det er simpelt hen en fornøjelse med alle de glade familier der kommer. Men desværre må Inge igen blive hjemme. Det er noget ØV.

 

Jeg skal være i Lemvig kl. 8.45. Her er ”Rednings-Ringen” vært med kaffe og rundstykker til alle hjælpere. Det er hyggeligt. Det er meget spændende hvor mange deltagere der kommer i dag. Den ”fæle fætter Corona”, afholder bestemt nogle fra at deltage.

Ved 9.30 tiden bevæger vi os ud til vores opgaver ude i oplandet. Jeg skal være ude hos Kirsten & Bo i Rom. Vi har en børne- og en voksen opgave, her ude i Bo’s fine værksted.

Ruten går en tur rund i Lemvigs omegn og undervejs dukker der 24 rutekontroller op, hver med et spørgsmål. Der er også 6 bemandede poster med praktiske opgaver. Det er sådan en Bo & jeg har. Her får børnene også en lille seddel med en opgave de skal løse inden næste Post. Hos os skal børnene spille ”snor golf” og de voksne gå ”på klodser”. Og alle hygger sig og får mangt et godt grin.

Det er en fin dag. Der kommer 43 hold, så det er OK efter omstændighederne.  Ved 15 tiden har vi fået ryddet op igen. Der er aftensmad til alle hjælpere ved 18 tiden, men jeg vælger i år at køre hjem. Det har være en super, men lang weekend.

Skulle nogle af jer have lyst til at lave noget sjovt med børn – børnebørn – venner eller naboer, ja så vil jeg meget gerne anbefale dette ”Nisseløb” til Jer. Det køres bestemt igen til næste år.


Med sportslig hilsen og med et stort smil. – Troels.