Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

Winter Trail DK05-04-2021

 

Winter Trail DK - i vintervejr


Dette års Winter Trail DK, er blevet udsat fra 6 marts til i dag den 5 april på grund af corona regler. Det er jo som altid, Luffe der laver disse ”vinterløb”. Luffe lover jo, at der er sne til disse løb. Og mange har bestemt tænkt denne tanke. Øv, ingen vinter sjov i år. Jeg selv inklusiv. Så derfor har Inge & jeg valgt at deltage i Kadetten.

Så hvad er der lige sket, da vi står op her til morgen. Jo Luffe har jo bestilt sne, ja og der er sne. Ja faktisk i perioder her til formiddag reelt snestorm med meget begrænset sigtbarhed. SUPER.

Kong Vinter kommer forbi.

På grund af corona reglerne er der Max 25 mandskaber tilladt, og desværre kan vores tyske deltagere jo ikke komme herop. Men der er 23 tilmeldt. Flot.

 

Som sagt er det noget ”rigtig møg” vejr.  Vi kører i sne hele vejen til starten ved ”den gamle Vejen-Hal”. Og den planlagte udendørs kaffe bliver for det meste inde i bilerne. Men der er dog ophold i snebygerne.På turen bevæger vi os sydpå, over Vamdrup, Ødis, Bramdrup, Fjelstrup og frem til pausen ved Hejlsminde.

Herfra tilbage over Sjølund, Taps, Ødis, Vamdrup til mål i Vejen. Det bliver så lige 144 km. Luffe har lavet en rigtig fin tur og især første del har rigtig mange fine små veje. Hertil kraftig snefald meget at tiden. Efter pausen er vejret meget blæsende men mest tørt. Vejene bliver også lidt mindre spændende og især sidste etape er nærmest at betegne som en transport. Men hvorom alt er. Rigtig fin tur Luffe og en god dag. Men meget asocial desværre. Men det er jo vilkårene lige nu.

                                                

                                 Pause ved Hejlsminde.

Vi bliver nr. 4 og lige kneben sidst i klassen. Det er 20 måneder siden vi sidst har kørt et DK løb. Ja du læste rigtig. Om det er årsagen til, at jeg får kalibreret vores ur modsat, skal jeg lade være usagt. Men resultatet er at vores tider på hver Sekundetape ”skrider”. Den første tid er ok, og så bliver de kun dårligere.

Men vi har hygget os og haft det sjovt. Så vi bruger lige den berømte – ”PYT” – knap.

Corona Hygge efter løbet.

Næste opgave ligger hen i det uvisse, da grænsen jo stadig er lukket.

Hilsen Team Old Time. – Troels.