Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

Tysk-Dansk Efterårsmesterskab 20 - 2105-12-2021

 

Corona Besvær 20 - 21


Ja man siger jo – ”Alle gode gange tre” – og det håber jeg så er et af de ordsprog, der passer. For i ”Tysk-Dansk Efterårsmesterskab” har det godt nok været op af bakke. Tanken til Turneringen tager sin begyndelse i 2019, hvor alt åndede i ro og fordragelighed. Tanken er at køre 2 løb i Tyskland & 2 løb i Danmark, med start efter sommerferien 2020. Der bliver kørt om første til tredje pladserne generelt. Præmierne er så ”Euro”.

Men i 20 bliver alt jo som bekendt meget besværligt. Det første løb er hos ”DDAC Heide” bliver kørt i Dithmarschen. Så er det ”MKC / SMKG” tur, til at lave noget på Fyn. Det bliver aflyst. 3. afd. er så hos VFM i Niedersachsen. Den bliver kørt, og samtidig bliver ”LOMS” i Lemvig, valgt som erstatning, for løbet på Fyn. Også dette løb lykkedes det at gennemføre. Finalen er så hos ”DHMC” og løbet bliver jo også gennemført. Men vores grænser er blevet lukkede, så tysk deltagelse ikke er muligt, desværre. Så løbet bortfalder som tællende. En ”amputeret” start, men dog med et resultat. Da vores tyske venner ikke kan være tilstede, udsætter vi dette års præmie uddeling til 2021. Men vi har en Vinder. . .

Mester i ”Tysk-Dansk Efterårsmesterskab 2020” bliver Lars Palle & Poul Bo.


Forventningerne til 2021 er nu store. Vores myndigheder får sikkert styr på pandemien hen over sommeren. Nå ikke. Ja så må vi jo se hvad der er muligt. Det første løb er hos DDAC Heide. Det må aflyses af tekniske grunde. 2. afd. er igen på Fyn hos ”MKC / SMKG”. Og denne gang lykkedes det at få løbet afviklet. Ligeså med 3. afd. hos VFM i Niedersachsen. Finalen er igen i år hos ”DHMC”. Og det lykkedes af afvikle løbet, og at afholde præmie uddeling, for begge år. Og igen går mesterskabet til et dansk hold.

Mester i ”Tysk-Dansk Efterårsmesterskab 2021” bliver Troels & Niels Peder.


Og nu er det så det med ordsproget kommer ind. Vi ser nu frem mod 2022 med friske øjne. Vi kigger på reglerne og justerer lidt på det, så tingene bliver mere overskuelige og let forståelige. Mere herom når vi har fastlagt de 4. afd. der skal køres næste år.

HUSK nu, at de tyske løb er meget tilrettet de danske regler. Så der er ikke noget farligt gemt her. Det ligger fast, at man skal deltage i mindst et løb i hvert land. Og at der igen køres om ”Euro”, som præmier.  Vi håber at se jer til løbene og dermed også hjælpe med at forsøge af hente mesterskabet til Danmark, også tredje år.

Med sportslig Hilsen Troels.  Team Old Time.


Ps.: Der er billeder i mappen ”Billeder” på vores hjemmeside – www.teamoldtime.dk