Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

Midtjysk Turnering Afd. 115-03-2021

Dækcentret - Kjellerup Løbet MJT 1

På trods af diverse corona tiltag, med både tyske og danske virtuelle orienteringsløb hen over vinteren, kunne det ses på deltagerliste, at ”et rigtigt” O-Løb havde været savnet. Hele 22 mandskaber havde tilmeldt sig til en mandag-aften arrangement, for at komme rundt på små listige passager i landsbyer, rundt på gårde – omkring gylletanke og ad smalle grusveje i det mørke Jylland.

Løbet var ”corona-sikkert” arrangeret og den sociale hygge blandt deltagere ved start og mål var ikke eksisterende. Hvert mandskab holdt sig i sin egen lille boble i bilen.

Start ved Dækcentret Kjellerup – 30–35 km løb Øst og Nordøst for Kjellerup. Mål i landsbyen Elsborg, hvor vi afleverede kontrolkortet og fik udleveret idealstrimmel og rute. Som man så hver især kan kontrollere og finde ud af hvor man har kørt forkert. Hvis der skulle være fejl i løbet, mailer man så en blanket med en beskrivelse til løbsledelsen indenfor 45 min. efter mål-tid. Kedeligt – Ja, men det virker og er corona-sikkert.

Troels og jeg havde fået et enkelt skilt for meget med på kontrolkortet. En fejl40 som vi burde ha’ undgået, da vi havde set at der var uoverensstemmelse mellem kortudklip og terrænoplysninger. Der gik det lige lidt for hurtigt fremad. Vi havde også kun 17 min. på tiden ( hurtigst af alle i C-Klassen ) – Altså en løb i den lette ende af skalaen. Eller.: C-ruten var forbilledligt konstrueret med tydelige kortudklip med en passende sværhedsgrad. C-Klassen er jo en begynderklasse. Så tak til Michael og Jens Døssing for at nogen endelig lavede en ”rigtig” C-Rute.

Hvis alle løb i C-Klassen var i denne lette ende, ville nogle af de mere garvede mandskaber ( som Troels og jeg ) tilmelde os i B-klassen, eller A-klassen. D-Klassen ( Nybegynder / Debutant ) skal så være meget let orientering. Nærmest bare en tur, med meget få muligheder for at køre forkert. Jeg er sikker på at man på sigt, vil kunne tiltrække nye hold til sporten, hvis løbene konsekvent var nemmere at finde ud af. Nye deltagere, skal jo gerne há fornemmelsen af at ”Det kunne vi da godt finde ud af” – Ellers ser vi dem ikke igen.

 

Fra IMK var vi tre hold til start.:


C – Troels og Niels Peder               2. Plads                         

C – Bjarne og Sabrina                    6. Plads

M – Harald og Jan                         3. Plads

 

Med sportslig hilsen

Niels Peder