Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

Winterfahrt – Etape-403-02-2021

1. Int. Virtuelle Winterfahrt – Etape-4
FINALEN.


Ja nu er jeg kommet afsted på den sidste etape i løbet. Etapestarten er fra ”Restaurant Zum Felsenrundgang” i landsbyen Nideggen, som ligger cirka 15 km syd for Düren. Efter lidt by-orientering, bevæger vi os ud i det smukke landskab her i ”Nationalpark Eifel”. Her er bakker og dybe dale og mange små veje og hårnålesving.

Opgaverne 1-7 er igen sammenhængende og igen har jeg fornemmelsen af, at det går lidt for let. Et advarselstegn. Selv om jeg gør mig meget umage, har jeg helt sikkert ikke fundet alle finterne. Jeg kommer stille og roligt gennem ”Eifel’s” bakker og frem mod OTK 1 og den Belgiske grænse.

Opgave 8 er igen en enkelt opgave på et A4 kort. Vi starter inde på den Belgiske side af grænsen, og i løbet af etapen bliver det til nogle ”Grænsekrydsninger”. Vi er nu i den sydlige del at Nationalparken og er rigtig kommet på arbejde. På denne etape gælder reglen om ”Ensrettet”. En brugt vej må nu kun bruges igen i den samme retning. I C klassen resulterer det i, at de lige skal en pæn omvej ind til Eupen og tilbage, for at løse deres opgave. Det slipper vi for her i klasse A. Vi har ”pile” både med og uden numre. Hertil har vi ”Barriere” og et ”højdepunkt”. Det driller rigtig meget, men jeg når da frem til mål ved Lammersdorf.

Igen en spændende tur med meget arbejde. Ja den rene fornøjelse. Nu er jeg kommet i mål og dette løb er slut. Så nu venter jeg spændt på etape resultatet og på det samlede resultat. Selv om vi danskere har fået pænt med strafpoint, er vi dog ikke faldet helt igennem. Kun i ”Holdmesterskabet” dumpet næsten helt ned i bunden af listen. Her har vi fået en ordentlig ”røvfuld”.

Nå men resultaterne ser således ud denne gang.:

Kl. A.(65).: Troels – 16. Niels Chr. – 21. Niels Peder. – 48. Lars Palle. – 54. Helge. – 55.

Kl. C.(53).: Jan. – 11. Poul Bo. – 45. Egon. – 48.

Mannschaftvertung. Team Danish Wikings. – 10.

Det giver følgende samlet resultat.: 

Kl. A.(65).: Troels – 29. Niels Chr. – 31. Niels Peder –.50. Lars Palle – 54. Helge – 59.

Kl. C.(53).: Jan. – 26. Poul Bo. – 47. Egon. – 49.

Mannschaftvertung.: (13) Team Danish Wikings. – 12.
Alle resultater kan ses på deres hjemmeside.

Det var så det ”1. Int. Virtuelle Winterfahrt”. En dejlig vinteroplevelse i denne ”mørke” corona tid. Jeg har hygget mig med de sjove og svære opgaver og forhåbentlig lært lidt af mine fejl. Jeg håber, at løbsledelsen har mod på at lave en ”2. Int. Virtuelle Winterfahrt” til næste vinter, også selv om vi til den tid jo gerne skulle bo i en verden, der er kommet ”næsten” tilbage til ”normale” tilstande. En stor TAK for rigtig god underholdning til Peter og hans Team.

Nu har vi, og vi er Helge, Niels Chr., Egon, Poul Bo & jeg, så ”fri” indtil på lørdag d. 6. februar, hvor vi skal starte i det ”2. Int. Virtuelle Orientierungsfahrt des NAC Duisburg”. På nuværende tidspunkt er der 108 deltagere. Jow det der med ”papirløb”, det kan de også hernede. Vi har fundet os et lille hyggeligt familiedrevet ”Gasthaus”, langt ude i Nationalparken, hvor vi vil nyde den gode tyske mad og øl, i nogle dage.  

Med sportslig hilsen og med et rigtig stort smil. – Troels.


https://www.ori-sport.de/OriChallenge/vwf2021.htm                                 http://www.nacduisburg.de/e-ori.html

 

Min virtuelle bil med reklame og startnummer. Det rigtige startnummer naturligvis.