Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

Ringsted Løbet12-06-2021

 

2 + Søndergaard & 4 + Nielsen på ”Øen”.


Det er lørdag d. 12 juni. Emil og jeg har aftalt at vi ”drager” til Sjælland for at deltage i Ringsted-Løbet, som er tællende til DM 2 & SM 3. Det er samtidig et mindeløb for Ib Jensen. Der er tilmeld 39 mandskaber, heraf 10 i vores klasse. Fra vores klub, er der deltagelse af et Søndergaard mandskab i Kl. M. og to Nielsen mandskaber i kl. C. Nærmere betegnet et mandskab fra ”Rosenlund” klanen og et fra ”Rolighed” klanen. Ja så IMK er stærkt repræsenteret. I hvert fald indtil videre.

Vi kører i Emils lille Polo fra 1991. Altså en ”Oldtimer”. Afgang fra Herning kl. 10:15. Sabine har igen fået en go ide. Vi mødes i Ringsted ved 13 tiden til lidt mad. På trods af at vi kommer fra to forskellige dele af Midtjylland, lykkedes det os alle (selvfølgelig) at ankomme inden for 1 minut. Hygge snak og lidt til ganen. En rigtig go start på en (skal det vise sig) lang løbsdag.

Starten er henlagt i det nordlige Ringsted. Hos Møbelland. Ruten for C kl. er officielt på ca. 58 km. plus diverse transportetaper. Emil og jeg får sved på panden inden starten. Vores trip App vil ikke starte. Uha. Men to minutter før vores starttid – 14.36, lykkedes det at få liv i den. Heldigvis starter vi med en transport til det sydlige industri.

Rutebog 1 er rigtig fin og godt ”skruet” sammen. Vi kører små 13 km her. Da det jo efterhånden er en del år siden Emil og jeg kørte et par O-løb sammen, og Emil ikke har kørt siden, ja så har vi lige lidt ”sprog” problemer, der skal løses.  Men vores genvordigheder er endnu ikke slut. Den sugekop der holder vores ”mobil” bliver ved med at falde af vinduet. Og vi forstår ikke hvorfor. Den ser OK ud. Men det er SUPER træls. 

Vi snupper en transport øst ud til lidt syd for Kværkeby. Her får vi Rutebog 2 og vi prøver med en ny sugekop. Heldigvis har vi da en ekstra med. Men, men, problemerne fortsætter og vi enden med at måtte lave en ”alternativ” løsning på problemet. Slet ikke en optimal start og dermed den manglende ”ro” inde i bilen. Øv.

Denne del er på knap 27 km. Og af en helt anden støbning end første del. 90 % består af udmålinger. Efter vores mening ALT for meget til en C kl. Dertil kommer op til flere steder, hvor vejkvaliteten overhovedet ikke høre hjemme i C klassen, og i B klassen for den sags skyld. Hør her. Vi kommer i vores familie biler og skal bruge dem hver dag. Så en STOR opfordring til de løbslæggere der IKKE har forstået det. VÆLG NU GODE VEJE. Som det også står beskrevet. Bare min uforbeholdne mening. Nå dette afsnit kan I jo springe over.

Vi bevæger i området øst for Kværkeby og videre mod øst over Slimminge, til området omkring Kulerup. Vi tager lige en transport tilbage til nord for Slimminge. Her får vi Rutebog 3 udleveret. Den er på ca. 22 km. Her er det dog kun ca. 75 % der er udmålinger. Og vejene er bedre. Vi kører en flot tur i Humleore Skovdistrikt. Interessant og sjovt. Vi slutter lidt nord for landsbyen Vigersted. Herfra en lille transport til Rastepladsen ved motorvejsafkørselen Ringsted Ø.

Vi får en kuvert med idealruten. Det viser sig at vi har 7 fejl, plus tiden. Vi har overset 2 rutekontroller og 3 bitte små raderinger. En er vi blevet enige om at vi ikke kunne få, efter vores kort og endelig har vi lavet en tænkefejl. Vi skulle køre inde på et savværk med meget, meget, meget, dårlige veje. Vi lister rund og kigger skiltene. Derefter konstruerer vi ruten på vores kortudklip. Desværre får vi lige et ekstra skilt med.

Nå, men Sabine har jo været kreativ og vi triller ind i Ringsted, for at hygge os med meget mere snak og rigtig dejlig mad. Godt fundet Sabine.  Da Bjarne & Sabine også mangler en del skilte, bliver vi enige om at vi nok bliver nummer 1 & 2 men fra bunden af.

På hjemvejen får jeg lige en snak med Jan. De (læs Jan) har lavet en ”bytte” fejl, af et par bogstaver. Det koster dem nok en første plads, mener Jan. Og skældud har han fået fra Venstre siden.  Så det er på plads. Vi når tilbage til Herning til midnat. Vi tanker den lille Polo. Den tager 40,07 liter af 42 mulige. Så det er tæt på at vi har kørt på damp.

Vi har haft en rigtig fin tur og hygget os, på trods af de forskellige genvordigheder. Super tur. Vores beregning kommer. Vi har 254 strafpoint. Så vores udmelding med sidste pladser kommer nok til at holde. Nu må vi bare vente på resultatet. Det kommer vel sidst på dagen i morgen.

Søndag aften. Resultatlisten kommer 17.49. Og vi siger nu 1 - 3 - 5. Mine børnebørn plejer at sige –”du kan ikke tæller”.  Men det er resultaterne for IMK. De fordeler sig således.  I kl. M bliver det til en tredje plads til ”Søndergaard” klanen og i kl. C til en første plads til ”Rolighed” klanen og en femte plads til ”Rosenlund” klanen.  Vel en OK dag for IMK, og en Super dag for Team Old Time. Den havde vi overhovedet ikke set komme.

Med sportslig hilsen Team Old Time. Emil & Troels.