Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Kontakt • Teamet • Links • Forside

En super Påske oplevelse01-04-2021

 

En super Påske oplevelse.

Vi skriver nu 1. april og det efterfølgende er IKKE en aprilsnar. Jeg skal nu til at starte i mit 6. store tyske virtuelle orienteringsløb, siden vi fik Coronaen. Dette er lavet af klubben ”AC Bramsche e. V. im ADAC” og løbets navn er ”1. Int. Virtuelle Oster-Haserundfahrt 2021”.

Vi er 4 danskere, der har ”Mod” nok til at deltage. Der er tilmeldt 72 deltagere, fordelt på 3 klasser. De fordeler sig således. Kl. S – 10. (let) Kl. A – 31. (svær) og Kl. C – 31. (prof). Jeg kører i klasse A, mens Helge, Poul Bo & Niels Chr. er nogle hårde ”nyser”, de kører klasse C. Rutebogen er tilgængelig fra kl. 20:00 torsdag aften. Jeg henter den og tjekker at alt er der. Så er jeg klar til turen, men først i morgen.

Fredag kl. ca. 9. starter jeg så ud på ruten. Vi befinder os ca. 30. km. Nordvest for Osnabrück. Starten er på en P-plads langs B-218. Sådan cirka 2. km. Nordvest for landsbyen, Ueffeln. Og der lægges hårdt ud fra starten. Hvis du blinker med øjet, er du straks kørt forkert.

Men lad det være sagt med det samme. Jeg har som sagt deltaget i 5 tilsvarende store virtuelle Ori, som alle har være spændende, svære, interessante og af god kvalitet. Alt sammen helt OK. Men dette løb, er helt bestemt lige et trin højere oppe af rangstigen. Kort kvaliteten er super, og der er ingen helt sindssyge rebus opgaver. Det er svært og tricky, men kan løses (håber jeg) ved lidt ro og omtanke. Kort og godt mit bedste løb af slagsen til dato.

Løbet består af 14 sammenhængende opgaver, og vi bevæger os rundt i området syd og vest for byen Merzen. Jeg prøver at ”køre” efter opskriften, ”med at være omhyggelig”. Om det lykkedes må jo vise sig. Jeg når frem til det vigtigste (ikke også Henrik) nemlig middagspausen, som er på ”Pension Odin” (læs – hos Inge). Her er der en lækker Påskefrokost, bestående af ”Skidenæg”. Og til de få, der ikke ved hvad det er, kommer her en oversættelse. Hårdkogte æg i en stærk sennepssovs. En delikatesse. Og det fine ved Virtuelle løb er jo, at man kan tillade sig at drikke en øl og en snaps til sin mad, og stadig fortsætte efter pausen med god samvittighed. Jeg fortsætter syd over, og ender med at køre i mål kl. 15:13, nede ved landsbyen Ueffeln. Jeg har noteret 116 rutekontroller. Så nu bliver det spændende, hvor mange der mangler eller er for meget. Tiden er straffri indtil midnat i aften. Herefter er der tidsstraf indtil midnat lørdag.

Resultaterne bliver sådan.: 

Kl. A.:
Nr.   1.   Peter Schulz            40 stp.  
Nr. 13.   Troels.                    90 stp.    
Kl. C.:
Nr.  1.    Nicole Jentsch        10  stp.  
Nr. 24.   Poul Bo.                160 stp.  
Nr. 26.   Niels Chr.              200 stp.    
Nr. 29.   Helge.                  360 stp.

Det var så denne dejlige Påske oplevelse. Vi 4 er helt enige om, at det er vores bedste Virtuelle løb. Og vi er alle 4 med igen den. 17.-18. april, hvor vi skal deltage i det ”2. Int. Virtuelle Orientierungsfahrt Roemryke Berge“ som de 4 klubber her står bag.  Touring Club Remscheid, Remscheider Automobil-Club, PSV Remscheid og IGM Remscheid. Det er nede i området syd for Wuppertal. Det glæder vi os nu til.

Med sportslig hilsen Team Old Time. – Troels.

Herunder lige en lille opgave fra vores tur. (fra KL. A.) Regler til opgaven. Kun dobbeltstregede veje, med mindre andet er påtvunget.  Korteste vej fra punkt til punkt. (nærmeste punkt) Krydse eget spor forbudt. Modkørsel forbudt. Pile/Streger må derfor IKKE køres i mod retningen, men gerne flere gange med pilen/stregen. Kontroller i højre side i kørselsretningen. Ved TILKØRSEL af Bundestrasse (B-218) BL når man kører til venstre, BR – til højre og BK når man krydser. Løsningen får vi & I på tirsdag.


 

                                             

 

 

                                           

 

 

Undskyld forsinkelsen. Men håber i har hygget jer med opgaven.
Løsningen på opgaven er.: 41-BR-42-32-BL-45-44-44-41-BR-42.   -  Se herunder.
Hilsen Troels.