Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

JFM. 5. / MjT. 5. – 2B-biler Løbet11-09-2021

 

Vi skriver lørdag den 11. september 2021, og vi er to mandskaber fra Team Old Time, der vil ud og køre O-løb. Det er Niels Peder & Ditte, Emil & undertegnede. Vi mødes i vores Team-lokale i Sunds. Herfra sætter vi kursen mod Auning, i de to små røde VW Polo’er. Som det jo er de fleste af jer bekendt, ja så duer helten jo ikke uden mad og drikke. Derfor er vores første stop ” Spisehuset” i Auning. Her hygger vi os en god times tid med snak og god mad.

Nu er det så tid til lidt ”Motorløw”. Der er desværre ”kun” tilmeldt 20 mandskaber. Heraf ”kun” 3 fra IMK. Det er Aarhus Automobil Sport, der er værter, med Hans Ole Nielsen & Renée Nielsen til at fabrikere drillerierne. Løbsområdet er i og omkring Auning og landområdet nord herfor, og op til Allingåbro.

Niels Peder & Ditte i ”stalden”.    Fotograf. Åge Keseler Kirketerp.

C. ruten er spændende og interessant, og med en rigtig fordeling af opgaverne. (punkter – retninger – udmålinger) Desværre måske lige en tand for svær, men dog bedre end for let. Desværre mangler der lige den sidste afpudsning, specielt af idealstrimlen, og der er også plads til forbedringer i forhold til at være ”omhyggelig” ved udsætning af skilte, der skal, eller IKKE skal gennemkøres. Med andre ord – vær nu omhyggelig, når der køres efter signatur og spring de lidt tvivlsomme over en anden gang.

Men ellers en fin tur med mange fine tilladelser, og Emil og jeg hygger os gevaldigt på turen. Nogle vil nok sige ”lige rigeligt”, når man ser vores strafpoint. Ja – ja, men vi har det sjovt. Helt anderledes professionelt foregår det hos Peder & Ditte. Ditte er blevet en rigtig Prof. Observatør, og ved fælles hjælp, er de rigtig kommet frem i ”skoen”. De kører et super løb og snupper førstepladsen. Flot. Det lysner i horisonten med hensyn til en top 3 placering i mesterskabet.

Jesper & Svend Erik stiller jo som altid op i den ”hårde” klasse – M. De kører også et fint og stabilt løb og besætter 2 pladsen i klassen. IMK får en 2. plads i JFM. Så vel en OK dag for IMK på trods af at vi ”kun” er tre mandskaber.

Ja det var så vores oplevelse denne sensommerdag på Djursland.

Med sportslig hilsen fra Team Old Time.   Niels Peder & Ditte  -  Emil & Troels.